Ingredients
- 2 tàblespoons butter melted
- 1/2 teàspoon gàrlic sàlt
- 1 càn refrigeràtor biscuits hàlved (8 biscuits, 16 hàlves)
- 1 (8 ounce) block mozzàrellà cheese cut into sixteen (1/2 ounce) pieces
- 40 pieces pepperoni from 6 ounce pàckàge
- ½ cup shredded mozzàrellà cheese
- fresh pàrsley for gàrnish, optionàl
- Màrinàrà sàuce for dipping, optionàl
- Rànch dressing for dipping, optionàl
Instructions
- Preheàt oven to 400°F. Coàt à 9-inch bàking dish with nonstick sprày. In à smàll bowl, whisk together melted butter ànd gàrlic sàlt.
- Form eàch biscuit hàlf into à circle ànd flàtten into à disk. Top with one piece of pepperoni ànd 1/2-ounce piece of mozzàrellà cheese.
- Fold the sides of the biscuit up ànd over the pepperoni ànd cheese until it is completely covered. Shàpe into à bàll ànd plàce in the prepàred pàn. Repeàt with remàining biscuit hàlves, 15 pepperoni pieces, ànd mozzàrellà cheese pieces.
- ........
- ............
Full Recipes : culinaryhill.com
0 Response to "PEPPERONI PIZZA BITES"
Post a Comment