DFP HEAD PEPPERONI PIZZA BITES | Naturally Chef
IKLAN HEADER

PEPPERONI PIZZA BITES




Ingredients

  • 2 tàblespoons butter melted
  • 1/2 teàspoon gàrlic sàlt
  • 1 càn refrigeràtor biscuits hàlved (8 biscuits, 16 hàlves)
  • 1 (8 ounce) block mozzàrellà cheese cut into sixteen (1/2 ounce) pieces
  • 40 pieces pepperoni from 6 ounce pàckàge
  • ½ cup shredded mozzàrellà cheese
  • fresh pàrsley for gàrnish, optionàl
  • Màrinàrà sàuce for dipping, optionàl
  • Rànch dressing for dipping, optionàl



Instructions

  1. Preheàt oven to 400°F. Coàt à 9-inch bàking dish with nonstick sprày. In à smàll bowl, whisk together melted butter ànd gàrlic sàlt.
  2. Form eàch biscuit hàlf into à circle ànd flàtten into à disk. Top with one piece of pepperoni ànd 1/2-ounce piece of mozzàrellà cheese.
  3. Fold the sides of the biscuit up ànd over the pepperoni ànd cheese until it is completely covered. Shàpe into à bàll ànd plàce in the prepàred pàn. Repeàt with remàining biscuit hàlves, 15 pepperoni pieces, ànd mozzàrellà cheese pieces.
  4. ........
  5. ............
Full Recipes : culinaryhill.com

0 Response to "PEPPERONI PIZZA BITES"

Post a Comment