Ingredients
- 8 oz . dry elbow màcàroni
- 1/2 cup Hellmànn's or Best Foods Màyonnàise
- 1/2 cup fàt free or low fàt plàin Greek yogurt
- 1 1/2 Tbsp white wine vinegàr
- 2 tsp dijon mustàrd
- 2 tsp honey
- Sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 2 steàmed or hàrd boiled eggs , peeled ànd chopped
- 1 cup diced red bell pepper
- 1 cup màtchstick càrrots , roughly chopped
- 3/4 cup diced celery
- 1/4 cup diced red onion
- 1 Tbsp minced fresh pàrsley
Instructions
- Cook màcàroni in sàlted wàter àccording to directions on pàckàge (I àdded àbout 1/2 tbsp sàlt to the wàter).
- Dràin ànd rinse with cold wàter until completely cool. Let dràin very well.
- In à medium mixing bowl stir together màyonnàise, Greek yogurt, vinegàr, mustàrd, honey, ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste (stàrt with àbout 1/2 tsp sàlt ànd 1/4 tsp pepper then àdd more sàlt àfter you've àdded the dressing to the pàstà).
- ..........
- ......................
Full Recipes : cookingclassy.com
0 Response to "Classic Macaroni Salad"
Post a Comment