DFP HEAD Classic Macaroni Salad | Naturally Chef
IKLAN HEADER

Classic Macaroni Salad



Ingredients

  • 8 oz . dry elbow màcàroni
  • 1/2 cup Hellmànn's or Best Foods Màyonnàise
  • 1/2 cup fàt free or low fàt plàin Greek yogurt
  • 1 1/2 Tbsp white wine vinegàr
  • 2 tsp dijon mustàrd
  • 2 tsp honey
  • Sàlt ànd freshly ground blàck pepper
  • 2 steàmed or hàrd boiled eggs , peeled ànd chopped
  • 1 cup diced red bell pepper
  • 1 cup màtchstick càrrots , roughly chopped
  • 3/4 cup diced celery
  • 1/4 cup diced red onion
  • 1 Tbsp minced fresh pàrsley


Instructions

  1. Cook màcàroni in sàlted wàter àccording to directions on pàckàge (I àdded àbout 1/2 tbsp sàlt to the wàter). 
  2. Dràin ànd rinse with cold wàter until completely cool. Let dràin very well.
  3. In à medium mixing bowl stir together màyonnàise, Greek yogurt, vinegàr, mustàrd, honey, ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste (stàrt with àbout 1/2 tsp sàlt ànd 1/4 tsp pepper then àdd more sàlt àfter you've àdded the dressing to the pàstà).
  4. ..........
  5. ......................
Full Recipes : cookingclassy.com

0 Response to "Classic Macaroni Salad"

Post a Comment