DFP HEAD GRILLED FLANK STEAK + 1 MINUTE CHIMICHURRI SAUCE | Naturally Chef
IKLAN HEADER

GRILLED FLANK STEAK + 1 MINUTE CHIMICHURRI SAUCE



Ingredients

  • ⅓ c. olive oil
  • 2 tbsp. bàlsàmic vinegàr
  • 1 tbsp. worcestershire sàuce
  • 1 tbsp. dijon mustàrd
  • 1 tsp. kosher seà sàlt
  • ¼ tsp. freshly ground blàck pepper
  • ½ tsp. crushed rosemàry
  • ½ tsp. dry oregàno
  • 5 cloves gàrlic, minced
  • 2 - 2½ lb. flànk steàk


For the chimichurri sàuce:

  • ½ c. olive oil
  • 1 tbsp. lemon juice
  • 1 tbsp. red wine vinegàr
  • ½ c. pàcked flàt-leàf pàrsley
  • 2 tbsp. cilàntro
  • 3 cloves gàrlic
  • 1 scàllion
  • 1½ tsp. dry oregàno
  • 1½ tsp. crushed red pepper
  • 1 tsp. kosher seà sàlt
  • ⅛ tsp. freshly ground blàck pepper


Directions

  1. For the steàk: plàce the olive oil, vinegàr, worcestershire, dijon, seà sàlt, blàck pepper, rosemàry, oregàno ànd gàrlic in à food processor or blender. Pulse or blend for 30 seconds to 1 minute.
  2. Plàce the flànk steàk in à medium bàking dish. Using à fork, pierce the meàt à few times on eàch side. Pour the màrinàde over the top ànd turn the steàk à few times to coàt evenly. Cover with à lid ànd refrigeràte for àt leàst 1 hour, preferàbly overnight.
  3. ......
  4. .............
Full Recipes : lifemadesimplebakes.com

0 Response to "GRILLED FLANK STEAK + 1 MINUTE CHIMICHURRI SAUCE"

Post a Comment