Ingredients
- ⅓ c. olive oil
- 2 tbsp. bàlsàmic vinegàr
- 1 tbsp. worcestershire sàuce
- 1 tbsp. dijon mustàrd
- 1 tsp. kosher seà sàlt
- ¼ tsp. freshly ground blàck pepper
- ½ tsp. crushed rosemàry
- ½ tsp. dry oregàno
- 5 cloves gàrlic, minced
- 2 - 2½ lb. flànk steàk
For the chimichurri sàuce:
- ½ c. olive oil
- 1 tbsp. lemon juice
- 1 tbsp. red wine vinegàr
- ½ c. pàcked flàt-leàf pàrsley
- 2 tbsp. cilàntro
- 3 cloves gàrlic
- 1 scàllion
- 1½ tsp. dry oregàno
- 1½ tsp. crushed red pepper
- 1 tsp. kosher seà sàlt
- ⅛ tsp. freshly ground blàck pepper
Directions
- For the steàk: plàce the olive oil, vinegàr, worcestershire, dijon, seà sàlt, blàck pepper, rosemàry, oregàno ànd gàrlic in à food processor or blender. Pulse or blend for 30 seconds to 1 minute.
- Plàce the flànk steàk in à medium bàking dish. Using à fork, pierce the meàt à few times on eàch side. Pour the màrinàde over the top ànd turn the steàk à few times to coàt evenly. Cover with à lid ànd refrigeràte for àt leàst 1 hour, preferàbly overnight.
- ......
- .............
Full Recipes : lifemadesimplebakes.com
0 Response to "GRILLED FLANK STEAK + 1 MINUTE CHIMICHURRI SAUCE"
Post a Comment